Catch 44

November 18, 2012

Exited masa pasang DVD ni sebab nampak muka Bruce Wilis. Menanti jalan cerita dengan penuh harapan.... tapi hampir setengah jam menonton, satu haram ape pon tak paham.. jalan citenye ... aduhhhhh ntah pape tah. Bayang Bruce Wilis langsung tak nampak. Dah tu hampir setiap ayat yang keluar dari mulut pelakon2 nya mesti ada perkataan F**K. tak boleh tahan dengan jalan cite yang membosankan and perkataan2 kotor yang menyakitkan telinga terus je off DVD player.... selesai masalah... dalam hati aku berkata.. kalaulah betul Bruce Wilis berlakon dalam cite ni.. ermmm rasa macam dia sengaja nak menjatuhkan credibility dia sebagai seorang pelakon yang hebat.
 m

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete

Powered by Blogger.